Emoțiile primei zile de școală pot fi reduse printr-o abordare umoristică a acestui eveniment, de aceea v-am pregătit câteva glume despre festivitatea de deschidere a anului școlar:

1.Altă dovadă de modestie!Dacian Ciolos a participat la deschiderea anului școlar și înainte de discurs a șters tabla, a udat buretele și a aerist clasa!

2.Veste proastă la început de an școlar! În școlile din Vaslui se vor instala etiloteste, iar elevii prinși băuți vor trebui să facă cinste tuturor din școală!

3.Klaus Iohannis a urmărit cu deosebită atenție și bucurie începutul de an școlar, menționând totodată că este foarte îngrijorat de cât de repede trece vacanța de vară.4.Prima doamnă, Carmen Iohannis, a fost criticată de elevele de la un liceu din Capitală pentru că a venit îmbrăcată prea decent pentru o instituție de învățământ. Din sursele noastre, elevele au declarat că nu avea fustă scurtă, mulată și nici măcar un decolteu, practic a purtat o ținută de școală de maici.

5.Din păcate, anul acesta nicio școală nu a mai avut curaj să îl invite pe Florin Piersic să țină un discurs la deschiderea anului școlar, ținând cont că anul trecut festivitatea s-a prelungit cu 10 ore.

6.E clar că se apropie alegerile! La festivitățile de deschidere a anului școlar au fost prezenți mai mulți politicieni decât profesori și elevi la un loc.

7.Ca de fiecare dată, românii din Noua Zeelandă au sărbătorit primii intrarea în noul an școlar.

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Categories: Bancuri