Două prietene se confesează una alteia:
– Cum a fost seara ta de ieri?
– Un dezastru total! Soţul a venit acasă, a mâncat în câteva minute mâncarea pe care o gătisem toată după amiaza, am făcut dr*/oste alte câteva minute şi apoi a adormit în două minute. La tine cum a fost?
– A fost superb! Am ajuns acasă, soţul mă aştepta deja, m-a invitat la o cină romantică la restaurant. După cină ne-am plimbat la braţ o oră întreagă sub cerul înstelat. Acasă, a aprins zeci de lumânări în jurul nostru, preludiul a durat o oră după care am făcut dr*/oste înfocată o ora întreagă şi apoi, am stat amândoi de vorbă încă o altă oră. A fost o seară de neuitat!
În acelaşi timp, soţii discutau între ei :
– Cum a fost seara ta de ieri?
– Genială: mâncarea era gata când am ajuns acasă, am mâncat, am făcut dr*/oste şi ne-am culcat. Dar seara ta?
– A fost un dezastru! Am ajuns acasă devreme ca să instalez noul dulap. Maşina de găurit a provocat un scurt circuit, nu am reuşit sa repun curentul în funcţiune. Când a venit ea acasă, ca să putem mânca ceva a trebuit să o scot la un restaurant. Mâncarea a fost atât de scumpă că nu mi-au mai rămas bani de taxi ca să ne întoarcem aşa că am mers pe jos spre casă. Ajunşi acasă a trebuit să aprind lumânări ca să putem vedea ceva. Îmi venea să explodez de nervi aşa că mi-a trebuit o oră până m-am excitat şi încă o oră ca să termin. Pe urma mi-a trebuit încă o oră ca să adorm pentru că în tot timpul ăsta doamnei mele nu i-a tăcut gura nici măcar o singură secundă…