Fiica în vârstă de 16 ani îşi invită tatăl şi mama să se aşeze pe canapeaua din sufragerie pentru a le spune ceva:
– Mamă, tată,…sunt însărcinată !
– Cine a putut fi porcul ordinar, nesimţitul, nenorocitul, animalul care şi-a bătut joc de tine? Dacă pun mâna pe el în clipa asta, îl omor ! Explodează mama fetei.
Foarte calmă, tânăra ia un celular şi formează un număr. În mai puţin de 15 minute în faţa casei frânează energic un Ferrarri Scaglieti 512 argintiu şi, în mai puţin de 2 minute, în cadrul uşii apare un bărbat elegant cu părul uşor grizonant, îmbrăcat într-un costum Armani impecabil, cu un imens buchet de trandafiri în braţe:
– Iubită doamnă, stimate domn, vă rog…
– Ce să ne mai rogi măgarule, pedofil nenorocit! Începe mama.
– Nu vreau decât să mă ascultaţi.
– După ce ţi ai bătut joc de fructul tinereţii copilului nostru!
– Condiţia şi poziţia mea socială nu- mi permit să o iau de soţie pe fiica dumneavoastră. Dar, dacă copilul născut de aceasta va fi băiat, va primi cadou de botez o fabrică de piese auto, un supermarket, un restaurant de lux, un apartament de 300 mp în centrul Bucureşti-ului, o vilă pe litoral şi o vilă la munte. Dacă va fi fată, va primi la botez o fabrică de confecţii, o casă de modă “haute couture”, un supermarket şi de asemenea un apartament şi câte o vilă la mare şi la munte. Dacă vor fi gemeni, vor primi fiecare câte o fabrică de procesare a cărnii, câte o fabrică de produse lactate, câte un apartament şi câte un pachet de acţiuni Gazprom fiecare în valoare de 5 milioane euro. Dacă va pierde sarcina…
– I-o mai tr#gi odată ! Să fie clar ! Interveni tatăl …

Categories: Bancuri