Intr-o zi o batrana a intrat in banca Canadei cu un sac plin de bani. A dorit sa vorbesca cu directorul pentru a-si deschide un cont. Intrebata cati bani ar dori sa depuna, batrana raspunse 1,5 milioane $. Curios, directorul o intreaba de unde are atatia bani.
Batrana: Din pariuri.
Directorul: Din ce fel de pariuri.
Batrana: De exemplu fac pariu cu dumneavoastra pe 250 000 $ ca aveti testiculele cubice.
Directorul a inceput sa rada, insa batrana il intreaba: Doriti sa facem pariul?
Directorul: Bineinteles! Pariez ca testiculele mele nu sunt cubice.
Batrana: Atunci maine dimineata la ora 10 sunt la dumneavoastra in birou si il voi aduce si pe avocatul meu ca martor, daca si dumneavoatra va convine.
Directorul: De acord!
Seara, directorul a inceput sa se ingrijoreze din cauza pariului si a petrecut ore lungi in fata oglinzii examinindu-si testiculele. Le-a intors pe toate partile, asigurindu-se de fiecare data ca testiculele lui nu par in nici un caz cubice si sigur va cistiga pariul. A doua zi, la 10 fix, batrina doamna a sosit in biroul directorului, insotita de avocatul ei. Atunci, directorul si-a dat jos chilotii ca batrina doamna si avocatul ei sa vada cit mai bine totul.
Batrina doamna s-a apropiat si l-a intrebat daca ii permite sa le pipaie.
„Bineinteles, poftiti!” a spus directorul, fiind vorba de foarte multi bani. „Verificati si asigurati-va 100%!”
Doamna zimbind, s-a apucat de treaba. Atunci, directorul a observat, ca avocatul se da cu capul de pereti.
A intrebat-o pe batrina doamna: „De ce face asta?”
La care aceasta i-a raspuns:„Probabil de aceea, pt. ca am facut pariu cu el pe 1,000,000 dolari, ca azi in jurul orei 10 dimineata voi tine in mina testiculele directorului Bancii Canadei!