Nick era un cavaler al regelui Arthur si avea o obsesie deosebita pentru frumosii sani ai reginei, stiind bine ca daca i-ar fi atins ar fi fost condamnat la moarte. Intr-o zi Nick isi face cunoascuta dorinta lui secreta la magul Merlin care gaseste o solutie pentru a satisface dorinta acestuia dar asta il va costa 1000 monede de aur. Nick accepta fara ezitare.
In dimineata urmatoare Merlin prepara o pulbere urticanta si o pune in sutienul reginei in ce ea isi facea dusul.Imediat ce regina se imbraca incepe sa simta o mancarime din ce in ce mai mare. Regele Arthur il convoaca pe mag pentru a-i cere un remediu si acesta ii spune ca doar o saliva speciala aplicata pentru patru ore ar putea trata aceasta teribila urticarie si ca din testele facute de el doar saliva lui Nick are aceste caracterisitici. Regele il cheama imediat pe Nick, care deja si-a luat antidotul pentru pulbere urticanta. Nick saruta si linge pentru cateva ore sanii pe care i-a visat dintotdeauna is pe deasupra vine sarbatorit de curte ca un erou.
Inainte de a se intoarce in camera lui, Nick este oprit de mag care ii aminteste datoria de 1000 de monede de aur. Nick, deja satisfacut, refuza sa plateasca, deoarece magul nu ar fi putut confesa deoarece era complice la ceea ce s-a intamplat.
In dimineata urmatoare magul Merlin pune aceeasi pulbere in chilotii regelui…
Nu mai fiti asa de duri cu bancul de precedent 😀