Aşteptat cu nerăbdare pentru a pune cadouri în ghetuţe, Moş Nicolae este şi o sursă de inspiraţie pentru românii cu simţul umorului. Vă prezentăm o selecţie a celor mai hazlii bancuri care circulă pe Internet pe această temă.

1. Scrisoarea unui adolescent către Moş Nicolae Moş Nicolae, aş vrea să nu renunţi aşa uşor când vei constata că nu-ţi încape cutia de la Iphone6 în ghetele mele. Împinge bine. Trezeşte-mă dacă nu te descurci!

2. Cadouri de la moşul Trei prietene discutau: – Mie mi-a adus Moş Nicolae un telefon! – Mie mi-a adus un colier frumos! – Mie nu mi-a adus nimic dar a rămas până dimineaţă…

3. Scrisoare către Mos Nicolae “Dragă Moşule, îmi doresc o casă, o masină, un iaht şi un soţ”. Raspunsul moşului: “Draga fatp, astea nu încap la mine în sac. Găseste-ti singura soţul şi restul le rezolva el”.

4. Cadoul soţului de Mos Nicolae – I-am facut o surpriza soţiei mele de Mos Nicolae! – Ei da! Ce i-ai cumparat frumos? – O ciocolata cu alune! – Pai asta numeşti tu surpriză?! – Pai da, ca ea se astepta la o rochie!5. Anunt important! Fiind criza financiară, Moş Nicolae scuză pe cei care nu mai au ghetuţe şi va lăsa cadourile în papuceii de casă!

6. În multe cazuri, fetele nu mai aşteaptă să vină Mosu’ la ele, ci se duc singure să îşi aleagă un moş generos care să le dea multe cadouri.

7. Moş Nicolae s-a uitat pe activitatea de pe facebook a multor români şi le va aduce tuturor în ghetuţe câte un dicţionar si o carte de gramatică.

8. Un copil îi scria lui Moş Nicolae: „Dragă Moşule, aş vrea să-mi aduci: un căluţ de lemn, o cutie cu bomboane de ciocolată, o trotinetă, un căţeluş… Tatăl copilului, din spatele uşii, şopteşte disperat: – Şi-atât!! Liniştit, piciul, auzindu-i glasul, încheie amărât: ”Şi… atât”

9. În Ardeal, fiindcă timpul trece mai lent, cele mai căutate cadouri de Moş Nicolae sunt inimioarele de Sfântul Valentin şi iepuraşii de ciocolată de Paşti.

10. – Mamico, tu îţi doreşti ceva de la Moş Nicolae? -Da. Un băieţel cuminte! -Ura!! Voi avea un frăţior!

Categories: Bancuri