Un tip agata o gagica si neavind unde s-o duca, o duce in boschetii din parcul apropiat. Fara prea multe ezitari, se apuca si i-o tr*g3/ cu naduf.
Gagica:
– Mai vreau… !!
I-o mai tr*g3/ o data, dar la final tipa vine cu aceeasi ‘solicitare’… Mai repeta bietul om ‘treaba’ de inca 4-5 ori, cu acelasi rezultat..! De-abia tinindu-se pe picioare, ii zice, sa-l lase, sa faca pe alee un tur, doua, sa mai respire si se va intoarce sa o ia de la capat. Pe aleile de noapte, pustii ale parcului zareste un trecator singuratic:
– Omule, stai putin sa-ti spunceva. Uite, am cunoscut o tipa, am venit cu ea pina aici, am facut treaba de 6 ori… nu mai pot,
ajuta-ma, vino tu in locul meu, ca tot e intuneric si nu se prinde… Nu te superi, asa ca intre barbati.
– E ‘buna’ gagica ?
– Buna, buna si stie si de toate…
Se duce ‘trecatorul’ in boscheti, se pune temeinic pe treaba, cind apare un militian cu o lanterna (evident – tot din dotare):
– Aaaa… v-am prins… ! Ce faci aici ???!
– Pai… imi f_t nevasta…
– A scuzati… n-am stiut…
– Pai… nici eu pina n-ati aprins lanterna…

+ 1banc
Ion si Gheorghe si-au cumparat cate un cal. Ion ii zice lui Gheorghe:
– Ba, Gheorghe, eu ii tai la calu meu o ureche, sa-i putem deosebi..
Zis si facut. In toiul noptii Gheorghe se gandeste “Ba, da tare fain tre sa fie un cal fara o ureche”, si taie si el o ureche calului sau.
A doua zi, suparat de ce-a facut Gheorghe, Ion taie si cealalta ureche a calului. Peste noapte Gheorghe se gandeste “Ba, da fain tre sa fie un cal fara urechi” si taie si cealalta ureche.
Dimineata, Ion zice catre Gheorghe:
– Ba, vad ca dupa urechi nu-i mai putem deosebi si zic asa, calu meu ii negru s-al tau ii alb…!